Stiefouder

Melden
Vraag

Gelieve in het kort uitleggen waarom je je voelt deze vraag moet worden gemeld.

Melden Annuleren

Sinds mijn tweede zijn mijn ouders gescheiden. Zoals gewoonlijk krijg je stiefouders. Soms klikt het, maar vaak klikt het niet. Dit was ook zo in mijn geval.. Mijn stiefpapa en ik konden niet met elkaar leven. Ik haatte het als hij nog maar samen met mij aan tafel zat. Lang heb ik dit opgekropt. Veel te lang.. Maar toen ik 18j was geworden is de bom ontploft. Ik heb mijn stiefpapa en mama gezegd wat ik van hem vond en hoe ik me voelde. Mijn mama heeft goed geluisterd en haar conclusies getrokken. Nu ben ik bijna 20jaar. En mijn mama en stiefpapa zitten in een scheiding. Dit is veel moeilijker dan ik dacht. Maar ik vind het ‘fijn’ dat ik wordt betrokken. Ik mag mee naar de advocaat e.d. Eindelijk wordt ik gehoord.
Ik hoop dat ik dit hoofdstuk binnen een paar maanden kan afsluiten en dat ik samen met mama een nieuw en gelukkig leven kan opbouwen.

Dieter

Actief 0
Mijn ouders & stiefouders 1 Antwoord 1814 bezoekers 0

Antwoord ( 1 )

    0
    14 maart 2015 at 22:29

    Gelieve in het kort uitleggen waarom u denkt dat dit antwoord moet worden gemeld.

    Melden Annuleren
    Dieter... Erg herkenbaar!!! Mijn mama en papa zijn ook eerst gescheiden,... Toen leerde mijn mama ook een nieuwe vriend kennen en bij ons liep het ook mis... Een tip die ik je meegeef: In het vervolg veel eerder alles opbiechten en niets opkroppen!

Geef antwoord