Waarom doet m'n mama dit?

Melden
Vraag

Gelieve in het kort uitleggen waarom je je voelt deze vraag moet worden gemeld.

Melden Annuleren

Mijn ouders zijn gescheiden sinds ik 2 jaar ben en ik kan me hier ook niets van herinneren. Mijn papa kwam me vroeger halen om de 14 dagen, maar nu al een aantal jaren komt hij me niet meer halen behalve voor familiefeesten. Ik heb ongeveer elke avond ruzie met m\'n moeder (meestal over belachelijke dingen). Wanneer we ruzie hebben begint ze altijd over papa die me nooit komt halen en die alle schuld heeft aan hun scheiding. Wat ik niet begrijp is waarom ze na 13 jaar nog steeds erover begint en ze begrijpt ook niet dat het voor mij erg is dat hij me niet komt halen.

Actief 0
What the f*** 2 Antwoord 2421 bezoekers 0

Antwoorden ( 2 )

  0
  6 juli 2015 at 19:41

  Gelieve in het kort uitleggen waarom u denkt dat dit antwoord moet worden gemeld.

  Melden Annuleren
  ik zou eens een openhartig gesprek proberen aan te gaan met beide ouders, eerst apart en als je voelt dat de tijd rijp is met hun 2 samen. Ik zou eens eerlijk tegen je papa zeggen hoe jij je bij deze situatie voelt.
  0
  19 juli 2015 at 12:05

  Gelieve in het kort uitleggen waarom u denkt dat dit antwoord moet worden gemeld.

  Melden Annuleren
  Hallo,

  Zeg tegen je mama hoe jij wil dat zij omgaat met de situatie. Wil je niet dat zij tijdens ruzies over hem praat zeg dan dat je dat zo wil. Ook met je papa zou ik een gesprek aangaan over waarom hij je niet meer ophaalt. Hou hierbij wel rekening dat dat gesprek anders kan lopen dan jij hoopt.
  Toen ik het moeilijk had met de beschuldigingen die mijn ouders over elkaar maakte heb ik het zo opgelost. Ik heb er voor gezorgd dat het 2 aparte werelden werden zonder invloeden van elkaar.

  Groetjes Noona

Geef antwoord