Wat moet ik doen?

Melden
Vraag

Gelieve in het kort uitleggen waarom je je voelt deze vraag moet worden gemeld.

Melden Annuleren

Mijn ouders zijn dus gescheiden, ik heb het er redelijk moeilijk mee maar ze praten niet meer met elkaar. En als ze praten komt het altijd uit tot een mega ruzie, dus alle contact komt via mij. Als ze over elkaar bezig zijn, is het altijd slecht. Het is niet leuk om zo dingen aan te horen over mijn mama/papa, ik heb er genoeg van. Op mijn communie deed ik niks anders dan ze uit elkaar te houden, ik kon geen seconde gaan zitten. Wat moet ik doen? Ik wil dit niet heel mijn leven doen!

Actief 0
Mijn ouders & stiefouders 2 Antwoord 3320 bezoekers 0

Antwoorden ( 2 )

  0
  4 mei 2015 at 16:50

  Gelieve in het kort uitleggen waarom u denkt dat dit antwoord moet worden gemeld.

  Melden Annuleren
  Dit is dus waar je na een scheiding zijnde zoon of dochter helemaal niet mee bezig zou moeten zijn! In jou geval raad ik aan je stem eens te laten horen! Praat met hen elk afzonderlijk en laat weten hoe jij je voelt en hoe deze situatie voor jou aanvoelt! Normaal gaat er bij je ouders dan wel een alarmbelletje rinkelen!
  0
  20 mei 2015 at 10:05

  Gelieve in het kort uitleggen waarom u denkt dat dit antwoord moet worden gemeld.

  Melden Annuleren
  In het begin nadat ik gescheiden was had ik ook nog de reflex van de mama in een onderlinge competitie te betrekken van wie de 'beste' ouder is. Totdat mijn nieuwe vriendin er mij attent op maakte dat ik mijn kinderen hierdoor deed kiezen tussen iets dat voor hen geen keuze mag zijn. Beide ouders willen immers, op hun manier, de beste ouder zijn voor hun kinderen, en dat zijn ze ook! Pas toen ik dit in ging zien en besefte dat het aan de kinderen is om met hun gescheiden ouders afzonderlijk te bepalen of E het fijn hebben of niet, liet ik de onderlinge competitie achterwegen. Hierdoor verbeterde mijn band met mijn kinderen alsook met mijn ex. De vrees die ik had de band met mijn kinderen te verliezen als ik niet de beste was bleek helemaal ongegrond en werd er zelfs nog beter op nadat ik geen schrik meer had om niet de beste te zijn, ... Misschien helpt het als je je ouders vertelt dat jij los staat van hun conflict en bij ze allebei graag bent.

  gehechtheid

Geef antwoord